Cardurile de memorie microSD sunt printre cele mai raspandite carduri de memorie din lume, datorita capacitatii lorĀ  foarte mare, datorita dimensiunilor reduse si datorita preturilor. De asemenea, sunt foarte apreciate datorita faptului ca sunt compatibile cu din ce in ce mai multe gadgeturi si in felul acesta ofera o flexibilitate deosebita.

Ce poti sa faci cu un card micro SD?

In primul rand, acesta te poate ajuta foarte mult in cazul in care ai un gadget care il suporta. Fie ca este vorba de un aparat foto, un telefon, un mp3 player, un laptop sau o tableta, cardul microSD reuseste sa ii mareasca memoria flash, obtinand in felul acesta mai mult spatiu pentru jocurile, aplicatiile si informatiile tale preferate.

De ce un card micro SD in detrimentul altui card de memorie?

Sunt cateva motive pentru care aceste carduri sunt o optiune mult mai buna decat altele. In primul rand, au devenit din ce in ce mai raspandite si aproape orice gadget necesita un astfel de card. In al doilea rand, dimensiunile sale sunt cu adevarat reduse, capacitatea de stocare poate sa ajunga pana la 64 GB iar preturile sunt, datorita raspandirii la nivel mondial, din ce in ce mai mici.

MicroSD