Laptop HP 15-db0020nq

Performante de calitate si un acumulator cu durata mare de viata, pentru a face fata activitatilor zilnice

Conceput pentru o functionare durabila, acest laptop HP de 39,6 cm (15,6″) este proiectat elegant si are un acumulator cu durata mare de viata, care te mentine conectat, binedispus si productiv toata ziua. Accelereaza lucrul sau relaxeaza-te si socializeaza – cu cele mai recente procesoare si un ecran HD bogat. Ocupa-te de toate, toata ziua.

Performante fiabile, cu raspuns rapid

Un laptop cu puterea de a naviga, de a reda in flux si de a face mult mai multe cu un procesor AMD puternic. In plus, testele extinse de calitate te asigura ca il poti utiliza incontinuu.

Atractiv. Elegant. Portabil

Designul modern si elegant iti permite sa iei acest laptop atractiv oriunde. Cu o tastatura frumos lustruita si o balama in culoarea potrivita, laptopul HP de 39,6 cm (15,6″), proiectat inteligent, arata foarte bine si functioneaza foarte bine.

APU AMD E2

Lucrati, jucati, mutati. Aceasta APU de generatie 7 ofera o putere de procesare eficienta si o experienta vizuala puternica, astfel incat sa va puteti bucura de cele mai recente multimedia in timp ce sunteti in miscare.

Ramai conectat si binedispus

Ramai conectat si binedispus pana la 10 ore, cu un acumulator durabil, cu HP Fast Charge, un ecran HD bogat si o camera web. In plus, stochezi cu usurinta si te bucuri de muzica, filmele si fotografiile preferate, cu optiuni de stocare de mare viteza.

Afisaj de inalta definitie

Vedeti lumea digitala intr-un mod complet nou. Bucurati-va de filme si fotografii, la calitatea excelenta a imaginii, cu detalii de inalta definitie oferite de 1 milion de pixeli.

Optiuni de RAM DDR4

Conceput pentru a functiona mai eficient si mai fiabil la viteze mai mari, DDR4 este viitorul memoriei RAM. Gratie latimii de banda mai mari, toate activitatile, de la multitasking la jocuri, beneficiaza de o imbunatatire a performantelor.

Unitate SSD de 128 GB

Fara componentele mobile ale unei unitati de disc standard, unitatile SSD sunt mai eficiente, mai fiabile si mai rapide. Porniti in cateva secunde, transferati fisiere fara a astepta mult si bucurati-va de o experienta energica de fiecare data cand utilizati PC-ul.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *