Laptopul este extrem de flexibil si poate fi purtat peste tot, insa la un moment dat i se termina bateria si trebuie reincarcat. Evident, fiecare laptop are un incarcator, insa in cazul in care acesta se strica, recomandam inlocuirea lui cu un incarcator universal, deoarece ofera mai multe solutii de incarcare, nu este mai scump decat un incarcator original iar in cazul in care pleci in calatorie cu mai multi prieteni si aveti fiecare cate un laptop, puteti sa va bucurati de un singur incarcator.

Daca te-ai convins ca un incarcator universal este o alegere inteleapta, iata topul celor mai interesante astfel de incarcatoare:

Belkin F5L135cw90W

Belkin F5L135cw90WEste un incarcator care acopera 9 posibilitati de laptopuri, adica aproape toate cele existente pe piata.

Cele 9 capete reusesc sa incarce cu o putere de 90 W iar incarcarea se face in deplina siguranta. Incarcatorul este destul de elegant, fiind negru si avand finisaje de exceptie iar transportul sau se face foarte usor deoarece are o greutate de doar 640 de grame.

Dispunand de atatea beneficii, te-ai astepta sa fie un incarcator scump, insa pretul sau nu depaseste pretul unui incarcator original de laptop, acesta fiind pana in 200 de lei.

button

Incarcator Laptop HP universal

Incarcator Laptop HP universalPentru acest incarcator nu conteaza marca laptopului incarcat, ci calitatea pe care o ofera in incarcare.

Este construit in asa fel incat sa incarce majoritatea laptopurilor, motiv pentru care are 12 capete. Ceea ce il face deosebit de interesant este faptul ca poate incarca doua dispozitive in acelasi timp.

Poti incarca un laptop si un telefon, spre exemplu, deoarece dispune si de un USB special facut pentru incarcare. Este un incarcator ideal pentru calatorii, deoarece are doar 390 de grame.

Flexibilitatea sa il face ideal pentru orice posesor de laptop iar pretul este unul pe care ti-l poti permite, depasind cu putin 200 de lei.

button

Incarcator universal Hama pentru Laptop

Incarcator universal Hama pentru LaptopAcest incarcator este deosebit pentru orice utilizator de laptopuri deoarece ofera putere si flexibilitate la un pret mediu spre scazut.

Acesta dispune de 10 mufe de incarcare, fiind potrivit pentru aproape orice tip de laptop, de o putere generoasa de 110 W si de protectie atat pentru supratensiune cat si pentru subtensiune.

Este un incarcator excelent pentru cei care calatoresc mult, insa este perfect si pentru folosirea casnica, fiind unul dintre cele mai apreciate incarcatoare universale de laptop de pe piata.

button