Televizoarele au devenit din ce in ce mai performante si au ajuns sa inlocuiasca cu succes un cinema sau chiar un computer, datorita tehnologiilor Smart Tv. In momentul in care te hotarasti sa achizitionezi un televizor, trebuie sa ii acorzi o atentie foarte mare, deoarece acesta iti poate oferi momente deosebite, fie atunci cand vizionezi filme, fie atunci cand te uiti la poze sau chiar te joci.

Una dintre cele mai apreciate categorii de televizoare este categoria televizoarelor LED, care desi ofera functii de ultima generatie si imagini de cea mai buna calitate, au preturi scazute si sunt adresate tuturor persoanelor.

Daca esti in cautarea unui televizor si te-ai hotarat asupra achizitiei unuia LED, iata cele mai ieftine si bune variante pentru care poti opta:

1) Televizor LED Samsung 22F5000

Televizor LED Samsung 22F5000Samsung a fost intotdeauna o companie care a avut prim planul in majoritatea dispozitivelor electronice. Acest lucru este valabil si la televizoare, unde ofera intotdeauna cea mai buna calitate.

Acest Samsung 22F5000 nu face rabat de la calitate si reuseste sa uimeasca prin claritatea imaginii, prin culorile vii si prin aspectul deosebit de fin pe care il ofera.

Diagonala sa este de 54 de centimetri iar imaginea dispune de caracteristici impresionante, cum ar fi Digital Noise Filter, Wide Color Enhancer sau Film Mode. Evident, televizorul se poate conecta cu usurinta la alte dispozitive cu ajutorul numeroaselor porturi, printre care putem aminti USB sau HDMI.

button

2) Televizor LED Orion T22D/Pif/Le

Televizor LED Orion T22D/Pif/LeAcest televizor uimeste in primul rand prin pretul mic pe care il afiseaza, insa acest lucru ar fi total nesemnificativ daca nu ar avea si o calitate deosebita a imaginii.

La acest aspect sta foarte bine, oferind o rezolutie de 1920 x 1080, un timp de raspuns de doar 500 ms si o imagine full HD care asigura experiente deosebite in orice actiune intreprinzi si are legatura cu televizorul.

button

3) Televizor LED Horizon 19HL700

Televizor LED Horizon 19HL700Desi este un televizor al unei firme fara prea mare rezonanta in lumea electronicelor, ofera o calitate maxima tuturor celor care isi doresc sa urmareasca filme, sa vizualizeze poze sau chiar sa se joace.

Acesta ofera tehnologie LED de ultima generatie, un sunet Dolby Digital Plus de cea mai buna calitate si o diagonala  de 48 de centimetri.

De asemenea, dispune de un contrast dinamic excelent de 1000:1, o rezolutie de 1366 x 768 si de numeroase caracteristici superioare, precum Digital Noise Reduction sau Dinamic Contrast.

button