Tastaturile clasice sunt inca foarte cautate, atat pentru PC-uri cat si pentru laptopuri, deoarece ofera mult mai multe butoane si de cele mai multe ori pot fi foarte rezistente, fiind ideale pentru cei care tasteaza foarte mult sau pentru cei care se joaca foarte mult.

Atunci cand optezi pentru achizitia unei tastaturi, nu ai foarte multe criterii de care trebuie sa tii cont. Aceasta trebuie sa fie eleganta, sa aiba cat mai multe butoane, sa fie rezistenta si evident, sa fie cat mai ieftina.

Un alt criteriu poate sa fie insa foarte important: lumina tastaturii. O tastatura luminata te poate ajuta extrem de mult pe timp de noapte, atunci cand vrei sa lucrezi, insa nu iti doresti sa te chinui cu lumina de la bec.

Din acest motiv, iti prezentam un top al celor mai interesante tastaturi luminate:

A4Tech KD-600 L

A4Tech KD-600 LEste o tastatura simpla, de culoare neagra care se conecteaza la laptop sau la calculator printr-un usb.

Ceea ce o face sa fie foarte placuta este lumina albastra pe care o ofera fiecare tasta si faptul ca este foarte ieftina si usoara. Tastele tastaturii sunt gravate cu laser iar designe-ul este unul slim si potrivit pentru orice ambianta. Tasta dispune de 104 taste, dintre care 10 sunt programabile.

La un pret ce nu depaseste 80 de lei, aceasta tastatura este perfecta pentru aproape orice sarcina.

button

Tastatura SteelSeries Apex Raw

Tastatura SteelSeries Apex RawNu este o tastatura ieftina insa este fara doar si poate o tastatura excelenta.

Desi costa aproape 250 de lei, aceasta tastatura isi merita fiecare banut datorita functiilor pe care le ofera. Dispune de un design deosebit, cu functii optimizate, butoane aditionale care usureaza foarte mult utilizarea ei si o serie de butoane dedicate special zonei de gaming.

Tastatura se conecteaza la calculator si laptop prin USB, are 17 taste programabile si este iluminata in asa fel incat sa se poata vedea cu usurinta chiar si pe timp de noapte.

button

A4tech Bloody B120

A4tech Bloody B120Este o tastatura iluminata care se conecteaza la calculator sau la laptop prin USB.

Aceasta se deosebeste de restul tastaturilor prin forma, care este deosebit de placuta si de eleganta si prin faptul ca are foarte multe butoane, ceea ce o face ideala pentru jocuri. Utilizatorul poate sa ii regleze luminozitatea si se poate bucura de o lumina rosie, foarte placuta.

Tastatura are un cablu generos, de 1.8 metri, asadar te poti bucura de flexibilitate maxima in momentul in care o folosesti.

button