In zilele noastre comunicarea inseamna totul, motiv pentru care, din ce in ce mai multi oameni incearca sa imparta comunicarea in doua mari parti: comunicare cu familia si prietenii si comunicare cu cei de la locul de munca sau cu partenerii de afaceri.

In aceste conditii, un telefon cu functia dual sim pare ideal, deoarece ajuta utilizatorul sa elibereze din greutatea buzunarului si poate sa fie extrem de performant.

Din fericire, piata telefoanelor dual sim este in continua crestere, iar producatorii de telefoane se lupta pentru suprematie in acest sens, rezultand dispozitive de cea mai buna calitate la preturi extrem de mici.

Iata 3 telefoane dual sim care costa pana in 1000 de lei si care sunt deosebit de apreciate:

Allview Simply S5

Allview Simply S5Incepem cu un telefon deosebit de ieftin si de performant. Desi nu este smartphone, acest telefon de la Allview raspunde cu succes numeroaselor cerinte ale utilizatorului modern.

De la slotul de card care accepta memorie de pana la 32 Gb pana la bateria care tine pana la10 zile in asteptare, acest telefon prezinta o calitate deosebita.

Ceea ce este cu adevarat impresionant la el insa, este pretul, care nu depaseste 200 de lei, chiar daca din multe puncte de vedere este extrem de bun.

button

Nokia 210 Asha

Nokia 210 Asha Dual SimRamanem la categoria telefoane ieftine si prezentam un telefon deosebit de aratos, care isi face treaba foarte bine si costa doar 270 de lei.

Nokia Asha este facut pentru cei care vorbesc foarte mult, dar si pentru cei care stau mereu online, beneficiinde de o conectare facila la facebook, youtube sau twitter. Mesajele se trimit extrem de usor datorita tastaturii Querty iar muzica si pozele pot fi salvate cu usurinta pe un card de pana la 32 Gb.

Cu o baterie care rezista foarte mult, o memorie Ram de 32 Mb si o camera foto generoasa, e 2 Mb, Nokia Asha reuseste sa fie unul dintre cele mai apreciate telefoane ieftine.

button

Vonino Ego Q5

Vonino Ego Q5Continuam cu un telefon de care nu a auzit foarte multa lume, dar care prezinta functii cu adevarat impresionante.

Acest Vonino Ego costa doar 650 de lei si concureaza cot la cot cu telefoane mai scumpe si mai titrate.

Are o memorie Ram de 1 Gb, un procesor Quad Core puternic, sistem de operare Android 4.2 Jelly Bean si o camera de 8 Mp, facand utilizarea sa o adevarata placere.

button