Tastatura este unul dintre cele mai importante accesorii ale unui calculator, deoarece prin aceasta poti sa dai toate comenzile de care ai nevoie, poti sa comunici, poti sa lucrezi sau pur si simplu poti sa iti asterni toate gandurile pe o foaie alba de Word.

Desi nu i se acorda o foarte mare importanta, fiind privita ca un simplu accesoriu ce poate fi inlocuit cu usurinta, tastatura trebuie sa fie foarte rezistenta, sa poata fi utilizata cu usurinta si, evident sa fie ieftina.

Iata top 3 tastaturi care isi merita toti banii si care isi fac treaba excelent:

1) Tastatura Genius KB-06xE

Tastatura Genius KB-06xECeea ce defineste aceasta tastatura in primul si in primul rand este simplitatea. Iti ofera exact ceea ce ai nevoie de la o tastatura si o face extrem de bine.

Tastele se simt excelent la tastare si nu are niciun buton in plus fata de cele de care ai cu adevarat nevoie. Se conecteaza la calculator printr-un cablu USB si dispune de un fir suficient de lung incat sa te bucuri de o flexibilitate foarte mare atunci cand o folosesti. Culoarea neagra ii ofera o eleganta deosebita, fiind potrivita in orice ambient.

Evident, pretul este unul care te poate convinge, aceasta tastatura costand doar 25 de lei.

button

2) Tastatura A4Tech KR-86

Tastatura A4Tech KR-86Chiar daca este o tastatura ieftina, acest device reuseste sa ofere numeroase functii deosebite, de ultima generatie. Desi se conecteaza la calculator printr-un port PS/2, ofera taste rotunjite care pot fi utilizate cu cea mai mare usurinta, gravate cu laser in asa fel incat scrisul de pe ele sa nu se duca dupa primele luni si dispune si de o inaltime ajustabila in asa fel incat sa iti poata oferi tot confortul de care ai nevoie la tastare.

Pe langa asta, are 19 taste programabile, care te vor ajuta sa ajungi imediat in meniul pe care ti-l doresti. Cu un aspect elegant si foarte placut la vedere si un pret ce nu depaseste 35 de lei, aceasta tastatura este o alegere perfecta pentru oricine.

button

3) Tastatura Hama uRage Lethality

Tastatura Hama uRage LethalityAceasta tastatura este special dedicata celor care se joaca foarte mult. Aspectul este primul care te duce cu gandul la jocuri video, deoarece este foarte futurist si interesant. La un pret ce nu depaseste 60 de lei, tastatura ofera cateva functii foarte interesante, dintre care putem aminti Anti Ghosting.

Conectarea sa la calculator se face printr-un USB iar firul pe care il ofera este suficient de lung in asa fel incat sa te poti juca in voie, in orice pozitie. Per total, aceasta tastatura este excelenta pentru toti cei care se joaca foarte mult si isi doresc o tastatura care sa le indeplineasca toate dorintele.

button