Tableta a devenit un dispozitiv care nu trebuie sa lipseasca din dotarea fiecarui om ce face parte din societatea moderna. Usoara si performanta, o tableta poate sa te ajute sa te distrezi, sa lucrezi si sa rezolvi numeroase probleme in cel mai simplu mod cu putinta. Pe langa asta, ofera si o flexibilitate deosebita, fiind foarte usoara si usor de purtat peste tot.

Daca te-ai hotarat sa achizitionezi o tableta, trebuie sa stii ca preturile unui astfel de gadget nu sunt deloc mari. Poti sa gatesti tablete de cea mai buna calitate la preturi de pana in 3-400 de lei si te poti bucura de functii cu adevarat deosebite ale acestora.

Iata un top al celor mai interesante si ieftine tablete vandute la ora actuala in Romania:

1) Serioux Vision TAB S700

Serioux Vision TAB S700O tableta care nu depaseste pragul de 300 de lei si beneficiaza de numeroase functii extrem de interesante care vor multumi fiecare utilizator, chiar si pe cei foarte pretentiosi. Aceasta beneficiaza de un prcesor generos, Cortex A8 de 1 Ghz, care ii asigura o viteza deosebita si miscari cursive, de o memorie Ram de 512 DDR 3 si de un sistem de operare Android 4.0.

In ceea ce priveste memoria Flash, aceasta se ridica la 4 Gb, insa poate sa fie extinsa cu inca 32 prinr-un card micro SD. Cu o combinatie perfecta de alb si negru si o greutate de doar 300 de grame, este o tableta ideala pentru oricine.

button

2) E-Boda Essential A330

E-Boda Essential A330Foarte apreciata de cumparatori, aceasta tableta produsa de romanii de la Eboda ofera numeroase functii de ultima generatie care rezolva orice cerinta, chiar si pe cele mai grele.

Tableta beneficiaza de un procesor Dual Core Cortex A9 de 1 Ghz, un ecran de 7 inch destul de generos pentru a oferi experiente deosebite in utilizare si o memorie Ram de 512 Mb DDR3. In ceea ce priveste memoria Flash, cei 8 GB ofera libertate foarte mare de miscare, insa daca iti doresti mai multa memorie, poti opta pentru un card microSD care sa iti extinda memoria cu pana la 32 GB.

Cu un sistem de operare Android 4.2 Jelly Bean si un design deosebit de placut, aceasta tableta paote sa fie o optiune serioasa pentru toti cei care isi doresc performanta la un pret redus.

button

3) Serioux S724TAB

Serioux S724TABCu un pret ce trece putin peste 300 de lei si cu un design placut, aceasta tableta este ideala pentru utilizatorii medii, dar si pentru cei care isi doresc performante.

O recomanda procesorul Dual Core Cortex A9 de 1.2 Ghz, ecranul cu diagonala de 7 inch si memoria Ram care ajunge la 1 GB.

De asemenea, sistemul de operare este unul de ultima generatie, asadar aceasta tableta este o investitie cu adevarat buna.

button