Desi laptopurile si tabletele au un real succes in zilele noastre, monitoarele nu sunt un subiect incheiat, ba chiar sunt foarte apreciate de majoritatea utilizatorilor. Una este sa te uiti la un film pe un laptop si alta este sa il vezi pe un monitor mare, care sa te ancoreze mult mai bine in actiunea acestuia.

Daca ai un PC sau pur si simplu daca ai un laptop si vrei un monitor care sa iti ofere senzatii excelente atunci cand te joci sau cand te uiti la un film, iata top 3 cele mai bune monitoare ieftine de pe piata:

1) Monitor LED Asus 18.5 inch VS197DE

Monitor LED Asus 18.5 inch VS197DEAcesta este un monitor foarte elegant, care desi are dimensiuni generoase este foarte subtire si se potriveste foarte bine in orice incapere.

Prezinta cateva functii de ultima generatie, oferind in felul acesta o calitate deosebita a imaginii. Afisaza nu mai putin de 16.7 milioane de culori, are o rezolutie de 1366 x 768 si un timp de raspuns de doar 6 ms.

In ceea ce priveste marimea ecranului, acesta are o diagonala de 18.5 inch, ceea ce e perfect pentru orice joc sau film pe care vrei sa il vezi la cea mai buna calitate.

button

2) Monitor LED Packard Bell Vision 19.5 inch

Monitor LED Packard Bell Vision 19.5 inchDaca iti doresti un monitor mare, care sa iti ofere experiente de neuitat, acesta poate sa fie solutia perfecta.

La un pret ce trece putin de 300 de lei, monitorul construit de cei de la Packard Bell prezinta o diagonala de 19.5 inch, o rezolutie de 1600 x 900 si nu mai putin de 16.7 milioane de culori.

De asemenea, are un timp de raspuns de 6 ms si un unghi de vizibilitate de 90 de grade pe orizontala si 65 de grade pe verticala.

button

3) Monitor Led AOC 18.5 inch

Monitor Led AOC 18.5 inchDesi firma s-ar putea sa nu iti spuna nimic, acest monitor este ideal pentru utilizarea lui zilnica, oferind imagini de cea mai buna calitate.

Diagonala este una generoasa, de 18.5 inch, dispune de o tehnologie LED si are un timp de raspuns de 5 ms. In ceea ce priveste rezolutia, aceasta se ridica la 1366 x 768 iar ecranul este de tip Wide. Senzatia celor care il vor privi va fi de-a dreptul unica, datorita celor 16.7 milioane de culori.

Cu un unghi de vizibilitate generos si cu functii foarte interesante, acest monitor poate sa fie una dintre cele mai bune optiuni pentru tine, mai ales ca are un pret care trece putin peste 300 de lei.

button