Daca iti doresti un laptop de buna calitate, insa nu ai un buget foarte mare pentru asta, tehnologia a facut in asa fel incat sa existe laptopuri excelente, care sa nu coste mai mult de 1000 de lei. Astfel, cu un buget redus, poti achizitiona un laptop care sa iti ofere nuneroase posibilitati si specificatii de ultima generatie.

Iata un top 3 al laptopurilor sub 1000 de lei, care ti-ar putea face cu ochiul si care sunt deosebit de placute pentru orice utilizator:

Lenovo IdeaPad G50-30

Lenovo IdeaPad G50-30Este un laptop ieftin, insa modul in care arata si specificatiile nu sunt deloc de proasta calitate.

Lenovo IdeaPad G50-30 este extrem de elegant, bazandu-se pe finisaje simple si placute si este dotat cu numeroase componente foarte performante. Astfel, vei putea descoperi un procesor puternic, dual core, construit de Intel, cu frecventa de 2160 Mhz, un display cu tehnologie TN si cu o diagonala generoasa, de 15.6 inch, care poate sa afiseze fara probleme imagini HD de cea mai buna calitate si o memorie Ram de 2 Gb DDR3 cu o frecventa de 1333 Mhz.

De asemenea, acest laptop ofera o capacitate de stocare generoasa, de 320 Gb si numeroase moduri de conectivitate cu mediul extern. Vei putea sa il conectezi la televizor, prin HDMI, sau sa te bucuri de viteza de transfer a celor 3 porturi USB. De asemenea, vei putea sa te conectezi la Wireless sau la Bletooth cu cea mai mare usurinta. Cu o baterie Li-Ion de 4 celule si o greutate de doar 2.5 Kg, Lenovo IdeaPad G50-30 este fara doar si poate o optiune excelenta.

button

Lenovo IdeaPad A10

Lenovo IdeaPad A10Mobilitatea este cea care defineste societatea noastra. Mizam totul pe rapiditate si pe posibilitatea de a lucra in orice conditii. Lenovo IdeaPad A10 este un laptop excelent, care se axeaza pe acest aspect: mobilitate.

Pe langa pretul scazut, Lenovo IdeaPad A10 te va uimi prin dimensiunile reduse. Acesta are doar 1 Kg si este construit in asa fel incat sa poata merge cu tine peste tot. Desi are un ecran de doar 10.1 inch, se vede excelent, imaginile fiind la o calitate High Definition.

Spre deosebire de un laptop obisnuit, acesta vine cu un sistem de operare Android 4.2 Jelly Bean si cu ecran tactil, care usureaza foarte mult utilizarea sa. In ceea ce priveste dotarile, are o memorie Ram de 1 Gb DDR3, o capacitate de stocare de 16 Gb si posibilitatea de conectare prin numeroase porturi, cum ar fi cel Wifi, bluetooth sau porturile USB si microUSB.

Un alt punct forte al acestui laptop este bateria. Practic, cele 2 celule iti garanteaza faptul ca te poti bucura de el pana la 9 ore, un timp excelent pentru un laptop.

button

Acer TravelMate TMB115-M-C8BC

Acer TravelMate TMB115-M-C8BCAcest laptop este combinatia perfecta intre performanta si mobilitate. Aspectul sau este unul foarte ergonomic si placut.

Ecranul de 11.6 inch este destul de mare pentru aproape orice situatie, in timp ce greutatea de 1.32 kg il fac usor de deplasat in orice conditie. Acer TravelMate TMB115-M-C8BC este un laptop deosebit de puternic, atunci cand vine vorba despre dotari tehnice.

Astfel, vei descoperi un procesor Intel Celerone Dual Core cu o frecventa de 2160 Mhz, o memorie Ram de 2 Gb DDR3 si o capacitate de stocare generoasa pentru marimea laptopului, de 320 Gb.Evident, dispune si de numeroase porturi de conectare, cum ar fi HDMI, USB 2.0 si USB 3.0, poate sa preia semnal Wi-fi sau Bluetooth si are o autonomie de pana la 7 ore, data de cele 4 celule ale bateriei.

Ceea ce este cu adevarat impresionant, este faptul ca, desi nu costa peste 1000 de lei, dispune de sistem de operare Windows 8.1, ceea ce il face o alegere excelenta.

button