Lenovo IdeaPad G500

Lenovo IdeaPad G500Cu greu ti-ai putea imagina ca un laptop atat de performant precum acest Lenovo IdeaPad G500 poate costa atat de putin. Cu toate acestea, costa putin peste 1000 de lei, chiar daca dispune de functii cu adevarat performante, care reusesc sa multumeasca aproape orice utilizator.

Cu un aspect elegant si o autonomie mare a bateriei, Lenovo IdeaPad G500 uimesteprin cateva detalii foarte interesante:

Ecran. Ecranul de 15.6 inch dispune de iluminare led de fundal si de o rezolutie de 1366 x 768, oferind imagini clare, de cea mai buna calitate;

Tastatura. Tastatura este proiectata in asa fel incat sa poata fi folosita cu usurinta si sa ofere o tastare ergonomica, eliminand pe cat posibil erorile de scriere;

Placa video. Placa video este si ea una de foarte buna calitate, reusind sa ofere imagini extraordinare si o grafica ce poate face fata cu usurinta chiar si jocurilor 3D.

Evident, laptopul nu inseamna doar ecran, tastatura si placa video. Procesorul este si el unul foarte puternic, Intel Celeron Dual Core de 1900 Mhz in timp ce memoria Ram se ridica la 2 Gb, suficient de mare incat sa ofere un multitasking de cea mai buna calitate. Daca ti se pare prea putina memorie Ram, o poti extinde fara probleme cu pana la 16 Gb, in asa fel incat orice actiune pe laptop sa fie una de cea mai buna calitate.

Capacitatea de stocare este una standard pentru zilele noastre, avand 500 Gb, o capacitate suficienta pentru stocarea unui numar foarte mare de informatii.

Cu o baterie cu 6 celule care ofera autonomie de pana la 5 ore, o constructie de foarte buna calitate si functii de ultima generatie, precum Bluetooth, conexiuni Wireless si elemente rapide de transfer, acest Lenovo este o alegere perfecta pentru toti cei care isi doresc un laptop de calitate cu buget redus.

button

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *