Laptop Toshiba M50D-A-10Z

Toshiba M50D-A-10ZLaptopul prezentat este o adevarata bijuterie a celor de la Toshiba, atat din punct de vedere al aspectului, cat si din punct de vedere al dotarilor cu care vine echipat.

Este un laptop cu o constructie placuta, in care predomina argintiul si desi este oarecum minimalist, reuseste sa ofere un ecran generos si senzatia de spatiu, atat pe tastatura cat si pe monitor. Este foarte subtire, oferind mobilitate maxima si are doar 2.2 kg, ceea ce il face sa fie usor de purtat peste tot pe unde mergi.

Facand un pas de la partea de design la cea tehnica, vom descoperi ca Toshiba M50D-A-10Z ofera un procesor puternic construit de AMD, cu 4 nuclee si cu o frecventa de 2000 Mhz. Procesorul grafic integrat este si el unul puternic, tot de la AMD so reuseste sa ofere imagini de cea mai buna calitate.

Nu vei ramane niciodata in pana de spatiu cu acest laptop. Are un HDD foarte generos, de 750 Gb, care iti va permite sa stochezi toate filmele, toata muzica si toate fisierele de care ai nevoie, fara niciun fel de problema.

In ceea ce priveste multitaskingul, nici acesta nu ar trebui sa fie o problema. Cei 4 Gb de ram isi fac treaba perfect, iar in cazul in care nu reusesc, pot sa fie suplimentati cu inca 12 Gb.

Toshiba M50D-A-10Z este un laptop de ultima generatie din toate punctele de vedere. Dispune de difuzoare stereo, o camera web HD, de cititor de carduri si de numeroase porturi de conectare: Hdmi, USB si comunicare wireless bluetooth si de retea.

Bateria are 3 celule, ceea ce asigura pana la 5 ore si jumatate de lucru, fara intrerupere. Astfel, Toshiba M50D-A-10Z este o solutie excelenta pentru oricine, mai ales in conditiile in care pretul sau este unul destul de scazut.

button

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *