Laptop Toshiba C55-A-166

Laptop Toshiba C55-A-166Navigand printre paginile unui magazin online de electronice a iesit in evidenta un laptop de la Toshiba.

Acesta mi-a placut mult in primul rand datorita designului, fiind de culoare alba avea un aspect foarte modern si placut dar si datorita pretului.

Asadar in acest articol vom vorbi despre Toshiba C55-A-166, un laptop care costa aproximativ 1.500 de lei.

Specificatii tehnice

Procesorul este foarte bun si din start mi-a captat atentia. Vorbim despre un Intel Celeron Dual Core modelul 1005M care functioneaza cu o frecventa de 1,9 GHz. Mi-as fi dorit ca memoria RAM sa fie de 4 GB insa probabil ar fi fost prea mult pentru pretul la care se afla si astfel dispunem de doar 2 GB de tipul DDR3. Placa video este una integrata si anume Intel HD Graphics.

Hard Diskul este unul deja familiar noua fiind acelasi de 500 GB care poate face pana la 5400 de rotatii pe minut.

Displayul, la fel ca in cazul memoriei interne, este unul obisnuit de 15.6 inch cu rezolutii de 1366 x 768 pixeli.

Alte specificatii

Avem la dispozitie un DVD RW precum si difuzoare integrate. Totodata dispunem si de un webcam pentru ca prietenii de departe sa ne poata vedea. Pentru a transfera mai rapid fisierele de o camera digitala sau alte dispozitive putem folosi cititorul de carduri incorporat.

Printre porturile disponibile iese in evidenta portul USB 3.0 insa avem la dispozitie si doua porturi USB 2.0, un port HDMI, un port pentru microfon, un port pt iesire audio precum si de un port RJ-45.

In ceea ce priveste conectivitatea dispunem atat de tehnologia Bluetooth cat si de Wireless pentru a scapa de cabluri atunci cand ne conectam la internet.

Bateria este una Li Ion 6 Celule si are o autonomie de aproximativ 3 ore.

Asadar, cu toate ca nu se descurca la jocuri acest laptop poate fi folosit atat la birou cat si pentru studenti si elevi care nu vor decat sa se informeze si sa navigheze pe internet.

*Acest produs nu mai exista in stoc! Va recomand un alt laptop din aceeasi categorie, la un pret similar -> HP 2000-2d01SQ

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *