Laptop Lenovo G570 Cu Procesor Dual Core

Laptop Lenovo G570Cu toate ca o multime de oameni se feresc de asa zisele produse “made in China” acest lucru nu ar trebui facut si fata de produsele celor de la Lenovo deoarece acestia fac laptopuri de calitate care sunt in acelasi timp si ieftine.

Astfel vom vorbi in acest articol despre Laptop Lenovo G570, un laptop care poate fi cumparat pentru pretul de aproximativ 1.500 de lei.

Specificatii tehnice

Aruncand o privire peste specificatiile tehnice ale acestui laptop putem spune faptul ca raportul dintre pret si calitate este unul corect. Asadar avem un laptop care vine cu un procesor dual core Intel Celeron modelul B820 care functioneaza cu o frecventa de 1700 MHz. Memoria RAM este de 4 GB insa poate fi marita pana la 8 GB. Spatiul de stocare este unul foarte generos de 500 GB.

Placa video este una integrata, Intel HD Graphics care dupa cum am mai spus si acum pe langa faptul ca nu se intelege prea bine cu jocurile se descurca de minune cu filmele si imaginile.

Displayul este unul LCD LED care are o diagonala de 15,6 si rezolutii de pana la 1366 x 768. Totodata acesta dispune de caracteristici speciale precum VibrantView.

Conectivitate si alte detalii

La fel ca in cazul multor laptopuri dispunem de o unitate DVD RW si de un difuzor audio integrata. Camera WEB integrata nu este chiar atat de buna precum am fi sperat avand doar 0.3 MP. De asemenea avem la dispozitie si un cititor de carduri 5 in 1.

La capitolul porturi, Lenovo G570 sta destul de bine. Dispunem astfel de 4 porturi USB 2.0, un port de iesire audio, un port HDMI, un port VGA, un port RJ-45 precum si de un microfon integrat pentru a comunica mai usor cu prietenii si cu rudele.

La fel ca majoritatea laptopurilor, Lenovo G570 este dotat cu tehnologia Wireless.

Bateria are o autonomie de pana la 6 ore fiind una Li Ion cu 6 Celule.

Vorbim asadar despre un laptop pe care nu il vom putea folosi pentru a ne juca insa care se va descurca de minune la servici, pentru teme sau pentru navigarea pe internet.

*Acest produs nu mai exista in stoc! Va recomand un alt laptop din aceeasi categorie, la un pret similar -> HP 2000-2d01SQ

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *