Laptop Lenovo B590

Laptop Lenovo B590Cu toate ca laptopurile Lenovo sunt mai putin cunoscute pe piata electronicelor acestea pot fi o oportunitate buna atunci cand bugetul dedicat achizitionarii unui laptop nou este redus. La fel ca restul companiilor, Lenovo ofera o multime de laptopuri la preturi accesibile.

In acest articol vom vorbi despre Lenovo B590, un laptop care poate fi cumparat pentru aproximativ 1,400 de lei.

Specificatii tehnice

Incepem sa vorbim despre partea de hardware a acestui laptop si tin sa incep cu procesorul care este unul dual core, Intel Celeron modelul 1005M care functioneaza cu o frecventa de 1.9 GHz. Memoria RAM este mai mult decat suficienta, adica 4 GB. Memoria interna imi place cel mai mult deoarece cu siguranta nu vom avea probleme cu spatiul de stocare avand la dispozitie 1 TB. Ca de obicei placa este una integrata, Intel HD Graphics.

Displayul este unul mat si are o diagonala normala, adica de 15.6 inch si rezolutii de 1366 x 768 pixeli.

Alte specificatii

Laptopul mai vine dotat si cu o unitate de citire si scriere DVD RW precum si cu difuzoare stereo integrate care au o putere de 4W. Camera WEB este si ea de calitate fiind HD de 720p. Pe langa acestea mai dispune si de un cititor de carduri 4 in 1.

In ceea ce priveste porturile intalnim un port HDMI, un port pentru iesire audio, un port RJ-45, doua porturi USB 2.0, un port USB 3.0 si un port VGA.

La capitolul comunicatii trebuie sa mentionez numaidecat faptul ca avem la dispozitie versiunea 4.0 a tehnologiei Bluetooth precum si reteaua Wireless.

Bateria este una de 6 celule si astfel are o autonomie de aproximativ 3 ore.

La achizitionare nu vine dotat cu sistem de operare si astfel suntem nevoiti sa il instalam singuri.

Ca o concluzie nu spun decat ca acest laptop isi merita cu siguranta pretul sau.

*Acest produs nu mai exista in stoc! Va recomand un alt laptop din aceeasi categorie, la un pret similar -> HP 2000-2d01SQ

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *