Laptop Hp Probook 4540 S

In momentul in care cauti un laptop, principalele elemente la care te uiti sunt, fara doar si poate pretul, performanta si designe-ul. Evident, conteaza si firma producatoare, precum si alte detalii la fel de importante, insa acestea 3 sunt esentiale.

Hp Probook 4540 SHp Probook 4540 S este un laptop care reuseste sa multumeasca orice utilizator si sa se incadreze in toate criteriile de calitate, pret si design impuse de majoritatea clientilor.

In primul rand te va uimi printr-un aspect foarte placut, cu carcasa lucioasa si finisaje de cea mai buna calitate.

Tastatura antistropi si carcasa de aluminiu ofera o rezistenta foarte buna si iti garanteaza ca acest laptop te va servi pe o perioada lunga de timp.

Ceea ce este uimitor la Hp Probook 4540 S insa, nu este designe-ul, ci specificatiile, insotite de pret.

Fara sa depaseasca 2000 de lei, acesta ofera performantele unui laptop de ultima generatie, care in mod normal poate sa fie achizitionat la un pret ceva mai mare.

Procesorul este un Intel Core i3, cu o frecventa de 2400 Mhz si un procesor grafic integrat Intel HD Graphics 4000. Astfel, te poti bucura de viteza si de imagini de cea mai buna calitate, furnizate de o placa video puternica. Placa video are o capacitate de 1024 Mb DDR3 si este dedicata, ceea ce asigura imagini excelente.

Placa video nu ar avea insa niciun efect, daca nu ar exista un display pe masura. Display-ul anti glare de 15.6 inch si rezolutia de 1366 x 768 isi face traba insa foarte bine, oferind un format HD si un ecran cat se poate de rezistent.

In ceea ce priveste memoria, aceasta este generoasa. Cea Ram are 4 Gb DDR3, asigurand un multitasking de exceptie, in timp ce memoria de pe HDD are nu mai putin de 500 Gb.

Cu foarte multe variante de conectare, o greutate de doar 2.47 kg si o baterie care rezista pana la 7 ore in lucru, Hp Probook 4540 S este o alegere perfecta pentru oricine isi doreste un laptop ieftin de cea mai buna calitate.

button

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *