Laptop HP 650

Laptop HP 650

Dupa cum ziceam si intr-un articol anterior, compania HP ne-a obisnuit deja cu laptopuri bune si ieftine. Bineinteles ca nu ma refer la cele pe care ne putem juca orice joc insa se descurca perfect cu programele, navigarea pe internet si multe alte activitati.

Asadar vom vorbi despre laptopul HP 650 care se afla la un pret de aproximativ 1.350 de lei.

Specificatii tehnice

La acest laptop cel mai mult imi place procesorul deoarece acesta face laptopul ca sa se miste foarte bine. Vorbim astfel despre un Intel Pentium versiunea 8960 de 2.20 GHz Dual Core. Impreuna cu cei 2 GB RAM va face laptopul sa zboare pe internet, bineinteles daca avem viteza necesara. Pentru a putea stoca toate filmele, melodiile si restul fisierelor necesare dispunem de un hard disk de 500 GB.

Placa video este dupa cum ma si asteptam una integrata de la Intel si anume, Intel HD Graphics.

Ecranul este un LCD LED care are o diagonala de 15.6 inch si rezolutii de 1366 x 768 pixeli. De asemenea acesta mai dispune si de o tehnologie speciala numita Anti-Glare.

Alte specificatii

Cu toate ca nu ni se ofera un CD cu drivere, daca facem rost de unul le putem instala cu ajutorul unitatii DVD RW. Muzica poate fi ascultata prin intermediul difuzoarelor stereo integrate iar apelurile video sunt posibile datorita camerei WEB de 0.3 MP. Totodata mai avem la dispozitie si un cititor de carduri SD.

Mai avem la dispozitie si o multime de porturi: 3 porturi USB 2.0, 1 port HDMI, 1 port pentru iesire audio, 1 port pentru microfon, 1 port RJ-45 si 1 port VGA.

La internet ne putem conecta foarte usor deoarece avem la dispozitie tehnologia Wireless iar transferul de fisiere este asigurat de Bluetooth versiunea 4.0.

Bateria este una Li-On cu 6 celule si are o autonomie de pana la 5 ore.

Laptopul vine cu un sistem de operare Linux instalat insa dupa cum am mai zis acesta este mai putin cunoscut pe la noi.

*Acest produs nu mai exista in stoc! Va recomand un alt laptop din aceeasi categorie, la un pret similar -> HP 2000-2d01SQ

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *