Laptop HP 255 G2

Laptop HP 255 G2Pentru cei care isi doresc un laptop deosebit de ieftin, care sa ofere putere, aspect placut si ergonomie, acest model de la HP este alegerea perfecta din mai multemotive.

In primul rand, dispune de un aspect deosebit, fiind potrivit pentru orice birou, indiferent de modul in care arata acesta. Culoarea sa neagra si eleganta si dimensiunile destul de reduse ( are doar 2.5 kg), il fac sa se integreze perfect peste tot si sa fie deosebit de mobil.

Chiar daca materialul carcasei este din plastic, acest plastic este de buna calitate, atat din punct de vedere vizual cat si la atingere.

Procesorul laptopupui este puternic, avand o frecventa de 1000 de Mhz si doua nuclee. Face parte din seria Amd E-series si are si un procesor grafic integrat, AMD Radeon HD 8210, care ofera cele mai bune solutii video.

Displayul de 15.6 inch este suficient de mare pentru orice aplicatie, joc sau film, reusind sa oferme imagini HD de cea mai buna calitate. La calitatea imaginii contribuie fara doar si poate rezolutia de 1366×768, care este cu adevarat generoasa.

Capacitatea de multitasking este si ea destul de mare si este oferita de memoria de 4 Gb DDR3, care ruleaza la o frecventa de 1600 Mhz si reuseste sa aduca un plus de calitate acestul laptop.

Daca ai foarte multe informatii de stocat pe laptop, nu trebuie sa iti faci niciun fel de probleme, deoarece dispune de un HDD generos de 500 Gb, care poate sa sustina chiar si cele mai pretentioase doleanta. Oricum, in cazul in care, prin absurd, nu iti ajunge spatiul, poti oricand sa achizitionezi un HDD extern care sa iti linisteasca setea de spatiu.

Cu o baterie de 4 celule si numeroase porturi de conectare la exterior, HP 255 G2 este un laptop deosebit de placut, ieftin si bun.

button

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *