Laptop Asus X551CA-SX029D

Laptop Asus X551CA-SX029DNu toata lumea isi cumpara un laptop pentru a putea rula pe el cele mai noi jocuri. Un laptop care urmeaza a fi folosit la servici, studii sau comunicare nu trebuie sa fie mult prea performant.

In acest articol va vom prezenta un laptop ieftin care se va descurca excelent la servici sau in alte scopuri mai putin solicitate.

Laptopul despre care vom vorbi este de la Asus, mai exact Asus X551CA-SX029D si vine la un pret de aproximativ 1.200 de lei.

Specificatii tehnice

Procesorul laptopului este un Intel Celeron modelul 1007U care functioneaza cu o frecventa de 1500 MHz. Cu toate ca poate procesorul are o frecventa mica avem totusi o memorie RAM foarte generoasa de 4 GB. Astfel nu vom avea probleme atunci cand navigam pe net sau cand folosim aplicatii de tip office.

Memoria interna este destula cat sa putem stoca o multime de filme, melodii si alte fisiere personale. Astfel Asus X551CA-SX029D vine incorporat cu un hard disk SATA de 500 GB.

In ceea ce priveste placa video aceasta este una integrata si anume Intel HD Graphics.

Display

Ecranul este un LCD pe baza de LED si dispune de tehnologia Glare. Diagonala acestuia este de 15.6 inch si are o rezolutie de pana la 1366 x 768 pixeli.

Alte specificatii

In ceea ce priveste porturile, acest laptop dispune de doua porturi USB dintre care unul 2.0 si unul 3.0, un port HDMI, un port VGA si un port pentru casti.

Un aspect pozitiv al acestui laptop este faptul ca vine incorporat cu o camera web HD dar si de un cititor de carduri.

Ne putem conecta foarte usor la internet prin intermediul conexiunii wireless iar bateria are un total de 4 celule.

Concluzii

Recomand acest laptop tuturor celor care doresc sa isi cumpere un laptop ieftin deoarece in raportul dintre pret si calitate acesta se prezinta foarte bine.

*Acest produs nu mai exista in stoc! Va recomand un alt laptop din aceeasi categorie, la un pret similar -> HP 2000-2d01SQ

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *