Laptop Asus X550CA-XX230D

Laptop Asus X550CA-XX230DLaptopurile celor de la Asus sunt mereu prezente pe site-urile de electronice. Am observat ca dupa ce selectez criteriul de pret sub 1.600 de lei cele mai multe laptopuri care se incadreaza in acest criteriu sunt de la Asus.

Astfel am ajuns sa fac un review despre un laptop care costa aproximativ 1,500 de lei si anume laptopul Asus X550CA-XX230D.

Specificatii tehnice

Incepem prezentarea specificatiilor tehnice cu una dintre cele mai importante componente si anume procesorul. Acesta este un Intel® Pentium® Dual Core care functioneaza cu o frecventa de 1.8 GHz. Memoria RAM este de 4 GB tipul DDR3. Hard Diskul este unul SATA care face pana la 5400 de rotatii pe minut avand un spatiu de stocare de 500 GB. Fiind un laptop tip office placa video este una integrata si anume cunoscuta Intel HD Graphics.

Multimedia, conectivitate si alte specificatii

Partea de audio este asigurata de doua difuzoare integrate aceasta dispunand totodata si de tehnologia SonicMaster. Avem la dispozitie si o unitate DVD RW precum si un cititor de carduri. Apelurile video sunt posibile datorita webcamului HD incorporat.

In ceea ce priveste porturile pot sa zic faptul ca nu imi place ca dispune de doar doua porturi USB dintre care unul este versiunea 2.0 si unul 3.0. Pe langa acestea mai avem la dispozitie si un port HDMI, un port pt iesire audio, un port RJ-45 si un port VGA.

Ne putem conecta la internet atat prin intermediul cablului cat si cu ajutorul unei conexiuni wireless.

Bateria este una Li Ion cu 4 Celule si are o autonomie de aproximativ 2-3 ore.

Designul acestui laptop iese in evidenta deoarece este de culoare rosie care cu siguranta iese in evidenta. Astfel poate fi alegerea celor care iubesc aceasta culoare.

*Acest produs nu mai exista in stoc! Va recomand un alt laptop din aceeasi categorie, la un pret similar -> HP 2000-2d01SQ

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *