Laptop Acer Aspire One

Laptop Acer Aspire OnePrintre laptopurile la preturi accesibile de pe piata romaneasca, Acer isi face simtita prezenta cu mai multe laptopuri la preturi de sub 1.500 de lei.

Daca intr-un articol anterior vorbeam despre laptopul Acer Aspire E1-531-10002G32Mnks in acest articol vom face un scurt review laptopului Acer Aspire One care este doar cu putin mai scump decat cel mentionat anterior.

Specificatii tehnice

Dupa o scurta analiza a specificatiilor tehnice am dedus faptul ca acest laptop se potriveste perfect studentilor sau chiar la servici. Spun asta pentru ca de obicei acestea sunt folosite doar pentru informare utilizandu-se doar programe de tip Office.

Acer Aspire One vine dotat cu un procesor Intel Celeron Dual Core modelul 877 care functioneaza cu o frecventa de 1400 MHz.

Cei 4 GB ai memoriei RAM ridica putin performantele pe care procesorul destul de slabut ni le oferea initial. Hard Diskul este unul spatios de 500 GB facand pana la 5400 de rotatii pe minut. Placa video, dupa cum ma si asteptam, este una incorporata si anume Intel HD Graphics.

Diagonala displayului este una mai mica decat media normala fiind de doar 11.6 inch. Rezolutiile de pana la 1366 pe 768 pixeli impreuna cu tehnologia speciala Acer CineCrystal ne face sa uitam de diagonala relativ mica.

Atunci cand il cumparam acesta vina cu un sistem de operare Linux gata instalat, insa eu cred ca majoritatea cumparatorilor nu sunt familiarizati cu acest sistem de operare si astfel sunt nevoiti sa il schimbe unul din cele oferite de Microsoft.

Conectivitate si alte specificatii

Putem asculta muzica fara sa avem nevoie de boxe suplimentare deoarece vine dotat cu doua difuzoare integrate precum si cu o camera HD cu ajutorul careia putem efectua apeluri video. De asemenea dispunem si de un cititor de carduri care sa ne ajute sa transferam mai usor fisierele de pe cardul telefoanelor sau a camerelor video si foto.

Printre porturile disponibile putem enumera portul HDMI, 1 port de iesire audio, un port RJ-45, 1 port VGA si nu in ultimul rand 3 porturi USB 2.0. Totodata avem la dispozitie tehnologia Wi Fi.

Asadar daca sunteti studenti si doriti un laptop ieftin care sa va ajute la facultate atunci il puteti alege pe acesta deoarece consider ca se va descurca perfect cu cerintele dumneavoastra.

*Acest produs nu mai exista in stoc! Va recomand un alt laptop din aceeasi categorie, la un pret similar -> HP 2000-2d01SQ

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *