Laptop Acer Aspire E1-531-B9604G50Mnks

Laptop Acer Aspire E1-531-B9604G50MnksContinuam seria review-urilor cu un laptop care de data aceasta este fabricat de catre compania Acer.

Acesta, fiind cu aproximativ 200 de lei mai scump, este putin mai performant decat cele despre care am vorbit pana acum.

Asadar laptopul pe care il vom prezenta astazi este Acer Aspire E1-531-B9604G50Mnks si costa aproximativ 1.500 de lei.

Specificatii tehnice

Procesorul este unul foarte bun din toate punctele de vedere. Vorbim astfel despre un Intel Pentium dual core modelul B960 care functioneaza cu o frecventa de 2.2 GHz. Impreuna cu memoria RAM de 4 GB utilizarea laptopului va deveni mult mai rapida procesele fiind calculate intr-un timp mult mai scurt. Aceasta poate fi marita insa pana la 8 GB.

Memoria interna este mai mult decat suficienta pentru a ne stoca toate fisierele dorite. Avem la dispozitie un hard disk Sata care poate face pana la 5400 de rotatii pe minut si care are un spatiu de stocare de 500 GB.

Placa video integrata Intel HD Graphics poate fi atat un aspect pro cat si unul contra. Aspectul contra este faptul ca nu putem juca jocuri pretentioase in ceea ce priveste memoria procesorului grafic insa avem si aspecte pozitive precum redarea videoclipurilor intr-o calitate net superioara oferindu-ne o multime de detalii.

Ecranul este unul obisnuit, un LCD LED cu diagonala de 15.6 si cu rezolutii de pana la 1366 x 768. Displayul dispune insa de caracteristici speciale precum Acer CineCrystal.

Conectivitate si alte detalii

Laptopul celor de la Acer vine incorporat atat cu o unitate DVD RW si difuzoare interne cat si cu o camera web HD. Pe langa cititorul de carduri avem o multime de porturi la dispozitie printre care putem enumera trei porturi USB 2.0, un port HDMI, un microfon incorporat, un port de iesire audio, un port VGA si un port RJ-45.

Ne putem conecta la internet atat prin Wireless cat si printr-un cablu de retea. Bateria tine pana la 4 ore fiind una Li Ion cu 6 Celule.

Asadar daca aveti un laptop nou pentru servici sau pur si simplu doriti sa le faceti un cadou de Craciun copiilor atunci puteti cumpara acest laptop.

*Acest produs nu mai exista in stoc! Va recomand un alt laptop din aceeasi categorie, la un pret similar -> HP 2000-2d01SQ

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *