Hp Pavilion 15-n000sq

Hp Pavilion 15-n000sqDesi nu este cel mai ieftin laptop al celor de la Hp, cu siguranta este unul dintre cele mai bune, atunci cand vine vorba despre raportul calitate pret. La un cost de 1900 de lei, acest laptop ofera cam tot ce ti-ai putea dori, incemand de la putere foarte mare si terminand cu un aspect deosebit de placut.

Constructia sa este una foarte compacta si dispune de finisaje de cea mai buna calitate, fiind subtire si usor, chiar daca are un ecran cu diagonala de 15.6 inch.

Puterea este insa cea care il recomanda. Procesorul este un Intel Core i3 cu 2 nuclee si cu o frecventa de 1800 Mhz si contine si un procesor grafic integrat de tip Intel HD Graphics 4000.

Placa video este dedicata si permite foarte multe, incepand de la jocuri de ultima generatie si terminand cu aplicatii care cer foarte multe resurse video. Capacitatea ei este de 1024 Mb si face parte din seria Radeon, ceea ce ii ofera o incredere deosebita din partea utilizatorilor.

La asa procesor si placa video, Hdd-ul si memoria Ram nu aveau cum sa fie mai prejos. Cu Hp Pavilion 15 n000 sq nu trebuie sa iti faci probleme in legatura cu multitaskingul. Poate suporta foarte multe aplicatii rulate in acelasi timp, datorita memoriei Ram de 6 Gb DDR3.

Nici in ceea ce priveste capacitatea de stocare nu trebuie sa iti faci griji, deoarece acest laptop este peste medie si dispune de un Hdd de 750 Gb, suficient pentru toate colectiile de muzica si filme pe care le ai si pentru stocarea tuturor informatiilor de care ai nevoie.

Cu o baterie puternica, de 4 celule, un pret competitiv si functii de ultima generatie care pot usor sa concureze cu functiile laptopurilor mult mai scumpe, Pavilion 15 n000 sq este o alegere excelenta pentru oricine vrea totul de la computerul personal.

button

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *