Dell Inspiron 3537

Dell Inspiron 3537Intotdeauna Dell a produs laptopuri de cea mai buna calitate, care in ciuda faptului ca au fost accesibile din punct de vedere al costului, au oferit functii de ultima generatie, aspect placut si o constructie rezistenta si eleganta.

Acest Dell Inspiron 3537 cu procesor Intel Celeron nu se lasa mai prejos si ofera calitate la un pret ce ajunge la abia 1250 de lei.

Aspectul sau este unul elegant si ergonomic, oferind mobilitate maxima datorita greutatii de doar 2.35 Kg.  Nu aspectul este insa cel care uimeste, ci dotarile cu care vine echipat.

Vom incepe cu procesorul si vom preciza ca este un Intel Celeron Dual Core de 1400 Mhz, care ofera o viteza de raspuns extrem de mare si o experienta deosebita oricarui utilizator. Placa video este integrata in procesor, oferind tot calitate Intel HD Graphics.

Desi memoria Ram are doar 2 Gb, aceasta asigura calitate deosebita in multitasking si completeaza functiile de inalta calitate ale laptopului.

In ceea ce priveste capacitatea Hdd-ului, acestaare 320 Gb si este de tip Sata. Este suficient de mare in asa fel incat sa sustina toata informatia de care ai nevoie.

Pe langa faptul ca ofera foarte multe porturi pentru conectivitate si pentru transfer de date, precum un USB-uri 3.0, Usb-uri 2.0, Wi-fi, Bluetooth si HDMI, Dell Inspiron 3537 ofera si un sistem de operare Ubuntu 12.04, care este foarte performant si cel mai important, este gratuit.

Per total, acest Dell Inspiron 3537 este un laptop dedicat tuturor celor care isi doresc calitate la preturi mici. Este foarte complex, are o baterie de 6 celule care poate sa reziste cateva ore bune, este deosebit de mobil si reuseste sa ofere o functionare de foarte buna calitate, chiar si in conditiile in care este supus la rularea de aplicatii de ultima generatie.

button

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *