Toata lumea are nevoie de un laptop, in conditiile in care din ce in ce mai multe activitati sunt facute online. Oferta de laptopuri este extrem de mare si foarte interesanta, putand fi achizitionate laptopuri pentru toate buzunarele. Astfel, daca nu ai un buget foarte mare, poti gasi laptopuri la preturi de doar 900-1000 de lei, iar daca ai buget, poti gasi si variante de cateva mii bune de lei.

Evident, difera foarte mult dotarile si calitatea pieselor, motiv pentru care este indicat sa achizitionezi un laptop mediu, la un pret de pana in 2000 de lei.

Care este insa, cel mai bun laptop de acest fel, ce poate fi achizitionat la un pret ce nu depaseste 2000 de lei?

Laptopul care se poate incadra cel mai bine in raspunsul la aceasta intrebare, este un laptop produs de o firma mare si foarte cunoscuta in domeniu, care nu costa mai mult de 1700 de lei si care este extrem de bine vandut si foarte apreciat de majoritatea utilizatorilor: Dell Inspiron 3542.

Cu ce vine echipat acest Dell Inspiron 3542 ?

Dell Inspiron 3542 i3In primul rand, cu un aspect foarte placut. Este un laptop construit din materiale de cea mai buna calitate si face utilizarea sa sa fie una excelenta. Constructia este facuta in asa fel incat sa fie fiabila in orice conditie.

Este un laptop rezistent la caldura mare, putand sa suporte temperaturi de pana la 65 de grade Celsius, dispune de balamale ultra rezistente, care suporta pana la 20 000 de deschideri si are taste ergonomice, care iti vor imbunatati modul de a tasta. Si care rezista fara nicio problema la 10 milioane de apasari.

Laptopul este rezistent la rasucire si rotire si este si foarte usor, aand o greutate de doar 2.4 kg.

Constructia si aspectul sunt insa insignifiante, atunci cand ne uitam la dotarile tehnice.

Procesorul lui Dell Inspiron 3542 este un i3 foarte puternic. Este construit de intel si este suficient de puternic pentru a face fata oricaror cerinte. Frecventa procesorului este de 1900 Mhz, in timp ce procesorul grafic, desi este unul integrat, este foarte fiabil si reuseste sa ofere imagini foarte placute.

Display-ul este cel care are legatura directa cu utilizatorul, motiv pentru care trebuie sa fie de cea mai buna calitate. Acesta are o diagonala de 15.6 inch si o rezolutie generoasa, de 1366 x 768, oferind imagini HD. Constructia display-ului este de tip LCD LED, ceea ce inseamna ca lumina este una puternica si putin obositoare pentru ochi.

In ceea ce priveste memoria,  Dell Inspiron 3542 este dotat cu o memorie Ram standard, de 4 Gb DDR3, care ruleaza la o frecventa de 1600 Mhz si permite tuturor aplicatiilor sa fie rulate la o calitate exceptionala.

Nu vei avea probleme nici cu stocarea tuturor fisierelor de care ai nevoie. Hdd-ul de memorie are o capacitate de stocare de 500 Gb, suficient de mare pentru a putea face fata tuturor cerintelor. Daca consideri ca nu face fata insa, poti oricand sa mai adaugi un Hdd dememorie extern.

Dell Inspiron 3542 este un laptop care se conecteaza extrem de bine la mediul extern. Astfel, dispune de 1 port HDMI, de o iesire audio, 3 porturi USB, dintre care unul USB 3.0, de mare viteza si un cititor de carduri. De asemenea, se poate conecta cu usurinta la wireless si la Bluetooth.

Cu o baterie rezistenta, cu 4 celule, dimensiuni reduse si o constructie deosebita,  Dell Inspiron 3542 este un laptop excelent, pe care si-l poate dori oricine, deoarece reuseste sa imbine perfect calitatea cu pretul scazut si face fata tuturor cerintelor de ultima generatie.

button

 

 

>> Oferete laptopuri ieftine