Samsung Galaxy S4 este un telefon cu adevarat de exceptie, care aduce functii ireprosabile si un aspect deosebit. Unul dintre cele mai importante atuuri pe care le ofera este sunetul. Practic, castile cu care vine echipat sunt de o calitate excelenta si se aud cu adevarat, foarte bine.

Daca se intampla sa le pierzi, sau sa ti se strice, poti gasi cu usurinta alte casti pentru Samsung Galaxy S4, datorita slotului de jack universal de care dispune. Poti opta pentru aceleasi casti originale, pe care le gasesti aproape in orice magazin care are si telefonul si care iti dau o experienta in ear deosebita, sau poti opta pentru casti de la alti producatori.

Foarte multi oameni nici nu pun mana pe castile in ear, ci trec direct la casti mari, care sa acopere toata suprafata urechii si care sa furnizeze sunet de cea mai buna calitate. Fiecare cu dorintele si preferintele lui, castile Samsung Galaxy S4 trebuie insa incercate cel putin o data, dupa care se poate opta pentru absolut orice tip de casca.

>> Top telefoane dual sim ieftine

 

casti samsung galaxy s4