Sa detii un telefon de la iPhone (Top 3 Telefoane Dual Sim Ieftine), este la fel ca si cand ai detine intreaga lume intr-un buzunar. Poti sa faci atat de multe lucruri si ai atat de multe optiuni, incat este foarte greu sa te plictisesti vreodata. Daca meniul telefonului iti ofera posibilitati nemasurate, nu acelasi lucru se poate spune si despre aspect, motiv pentru care, o data la un anumit timp, o schimbare este mai mult decat necesara.

In cazul in care telefonul tau merge perfect, insa totusi vrei o schimbare, singura optiune extrem de buna este schimbarea carcasei.

Pe piata poti gasi mii de modele de carcase pentru iPhone 5 si 5S, care mai de care mai interesante, care sa iti personalizeze telefonul asa cum doresti si sa ii dea un aspect unic. Evident, exista mai multe variante de carcase. Poti opta pentru carcase originale, care prezinta o calitate excelenta, dar au si un pret ceva mai mare si poti opta pentru carcase realizate de producatori mai mici, care desi sunt mai ieftine, prezinta si o estetica unica.

carcase iPhone 5