Laptop HP Compaq CQ58-d01SQ

Laptop HP Compaq CQ58-d01SQLaptopurile ieftine sunt bine primite de catre toti cumparatorii iar cei de la HP sunt cei mai cunoscuti atunci cand vine vorba de deviceuri la preturi reduse. In acest articol vom vorbi despre un laptop ieftin cu specificatii care am putea spune sunt peste nivelul asteptarilor.

Asadar laptopul despre care vom vorbi in acest articol este modelul Compaq CQ58-d01SQ al celor de la HP.

Specificatii tehnice

Dupa cum ziceam si in introducere, pretul este destul de mic in comparatie cu specificatiile laptopului.

Astfel Compaq CQ58-d01SQ vine dotat cu un procesor dual-core modelul Intel Celeron 1000 M care functioneaza cu o frecventa de 1.8 GHz. Memoria RAM de 4 GB este de asemenea mai mare decat ma asteptam. Hard disk-ul este unul SATA care poate face pana la 5400 rotatii pe minut si are un spatiu de stocare de 500 GB.

Placa este una integrata de la Intel si anume Intel HD Graphics, fapt care nu ne permite sa jucam jocuri de ultima generatie deoarece aceasta nu este conceputa pentru asa ceva ci mai mult pentru vizionarea filmelor.

Ecranul LCD LED se bucura de tehnologia BrightView HD, are o diagonala de 15.6 si o rezolutie de 1366 x 768 pixeli.

Conectivitate si alte detalii

Putem comunica foarte usor cu cei dragi care sunt departe de noi cu ajutorul unui webcam integrat HP TrueVision HD care le va permite prietenilor si rudelor sa ne vada ca si cum am fi in fata lor. Totodata putem transfera fisierele de pe carduri cu ajutorul cititorului de carduri de care Compaq CQ58-d01SQ dispune.

Muzica se aude destul de bine datorita difuzoarelor integrate.

In ceea ce priveste porturile avem la dispozitie 3 porturi USB 2.0, un port pentru iesire audio, un port HDMI, un port VGA si un port RJ-45. Putem transfera foarte usor fisiere de pe telefon pe laptop si invers cu ajutorul conexiunii Bluetooth. De asemenea ne putem conecta la internet foarte usor prin Wi Fi.

Bateria este una Li Ion cu 6 celule care are o autonomie de aproximativ 2 ore in functie de cat de mult este folosit.

Concluzii

Recomand personal acest laptop deoarece al meu este acelasi model singura diferenta fiind procesorul care este de 2.2 GHz. Tin sa mentionez faptul ca se descurca bine atat pe internet cat si in jocuri cu 2-3 ani mai vechi.

*Acest produs nu mai exista in stoc! Va recomand un alt laptop din aceeasi categorie, la un pret similar -> HP 2000-2d01SQ

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *