Laptop HP 250

HP 250Chiar si cu un buget scazut, poti sa achizitionezi un laptop de cea mai buna calitate, fara prea mari cautari. Spre exemplu, acest laptop Hp 250, desi nu costa mai mult de 1300 de lei, este un dispozitiv cu adevarat puternic, care poate raspunde aproape oricarei cerinte tehnice si video, datorita procesorului, momoriei Ram si a frecventei cu care ruleaza.

Aspectul este unul specific laptopurilor HP, adica elegant si placut. De asemenea, este un laptop ergonomic care ofera o mobilitate maxima, datorita greutatii de 2.45 kg.

Pertea Hardware este insa cea mai importanta, iar aici laptopul uimeste, mai ales in conditiile in care se afla in clasa de preturi joase.

Procesorul este un Intel Celeron Dual Core de 1800 Mhz, care dispune de un procesor grafic integrat Intel HD Graphics. Calitata procesorului grafic se vede foarte bine pe Displayul care dispune de Antiglare, de o marime de 15.6 inch si de o rezolutie de 1366 x 768.

In ceea ce priveste memoria, aceasta este de 4 Gb DDR 3, ceea ce asigura un multitasking de cea mai buna calitate, fara blocaje si cu cursivitate.

Hard Diskul de 500 Gb este si el suficient de mare pentru a stoca un numar rezonabil de informatie, in asa fel incat utilizatorul sa nu mai aiba nevoie de un Hdd extern sau de alte ajutoare.

Daca esti o persoana mobila si iti place sa calatoresti, Hp 250 dispune de foarte multe metode de conectare si de o baterie Li Ion cu 6 celule care asigura o autonomie de cateva ore, in asa fel incat sa te poti bucura de performantele laptopului, fara sa iti faci griji in ceea ce priveste bateria.

Per total, Hp 250 este un laptop deosebit de placut si puternic, care reuseste sa fie una dintre cele mai bune optiuni atunci cand ai nevoie de un laptop, insa nu ai un buget foarte mare pentru acesta.

button

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *