Laptop Dell Inspiron 3521 cu procesor Intel Celeron 1.60GHz

Laptop Dell Inspiron 3521 cu procesor Intel Celeron 1.60GHzAsus si HP nu sunt singurele companii care ofera laptopuri ieftine si de calitate.

Cei de la Dell concureaza cu cele doua companii oferind astfel produse electronice de calitate dar si la preturi accesibile astfel incat sa isi poata permite oricine un produs marca Dell.

Laptopul despre care vom vorbi in acest articol este Laptop Dell Inspiron 3521 care poate fi cumparat pentru pretul de numai 1.300 de lei, un pret mic in comparatie cu multe alte laptopuri cu specificatii asemanatoare.

Specificatii tehnice

Incepem cu detaliile legate de hardware care nu sunt deloc rele. Astfel procesorul este unul dual core si anume un Intel Celeron modelul 1017U care functioneaza cu o frecventa de 1.6 GHz. Memoria RAM este de 2 GB de tipul DDR3 insa o putem mari pana la cel mult 8 GB.

Hard Diskul este unul SATA care face pana la 5400 rotatii pe minut si care are un spatiu total de 320 GB, spatiu destul pentru un laptop ce urmeaza folosit pentru filme, muzica si jocuri. Prea multe jocuri nu vom putea juca deoarece placa video este una integrata, specifica laptopurilor sub 1,500 de lei, Intel HD Graphics. Insa din acest lucru putem vedea si partea pozitiva si anume faptul ca filmele se vad foarte bine.

Ecranul este un LCD LED care are o diagonala intalnita des la majoritatea laptopurilor, de 1.5 inch si o rezolutie de 1366 x 768 pixeli.

Conectivitate si alte detalii

Laptopul dispune de o unitate DVD RW precum si de difuzoare incorporate de 4 W care se bucura de tehnologia Waves MaxxAudio 4.

Dell Inspiron 3521 vine incorporat si cu un cititor de carduri precum si cu un webcam de 1 MP.

La capitolul porturi, laptopul celor de la Dell sta foarte bine. Astfel avem la dispozitie un port HDMI, un port de iesire audio, un port RJ-45 si patru porturi USB dintre care doua sunt versiunea 2.0 si doua 3.0.

Totodata dispunem de Wireless si Bluetooth versiunea 4.0. Bateria este una cu 4 celule.

Un lucru pozitiv este faptul ca vine cu un sistem de operare deja instalat, Ubuntu 12.04, spre deosebire de multe alte laptopuri care vin cu un sistem de operare doar cu numele, FreeDOS, sistem care trebuie schimbat.

Asadar daca va doriti un laptop pe care sa il folositi pentru socializare, muzica si filme acesta ar putea fi alegerea perfecta.

button

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *